Heb je een vraag? Kom incontact

Laat ons weten waar je naar op zoek bent, of het nu gaat om psychologische hulp, coaching, of gewoon een luisterend oor. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact.

Kom in contact
Bedankt voor bericht bericht! Je hoort snel van ons.
Oeps! Verzenden is niet gelukt. Controleer of je alle velden hebt ingevuld.
Het team van House of Recovery

Veelgestelde vragen

Zijn er lange wachtlijsten?

Bij House of Recovery begrijpen we dat het krijgen van de juiste psychologische ondersteuning een urgente behoefte kan zijn. Daarom vinden wij het essentieel om duidelijk te maken dat er bij ons geen wachttijden zijn. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op de behoeften van onze cliënten.

Heb je verdere vragen of wil je een afspraak maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik een afspraak maken bij House of Recovery?

Maak eenvoudig online een afspraak op onze website. Kies je gewenste therapeut, dag en tijd. Voor persoonlijke assistentie bel of mail ons. We staan klaar om je te helpen.

Hoe kan ik mijn afspraak verplaatsen?

Dat kan snel en eenvoudig via het online agendasysteem. Je krijgt van elke afspraak automatisch een bevestiging via e-mail toegestuurd. In deze bevestigingsmail kan je zelf je afspraak verplaatsen tot 48 uur voor je sessie. Deze manier heeft onze absolute voorkeur, omdat je zo zelf kan kijken welke nieuwe momenten er mogelijk zijn voor jezelf én voor de gekozen therapeut.

Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe doe ik dat?

Een afspraak kan je enkel annuleren op de volgende manieren:
- Stuur het bericht naar het e-mailadres van je therapeut.
- Via whatsapp: vermeld jouw naam, de naam van je therapeut én het moment waarop de afspraak genoteerd stond.

Houd rekening met de annulatievoorwaarden:
- Meer dan 48 uur op voorhand geannuleerd: gratis annulatie
- < 48 uur en > 24 uur op voorhand geannuleerd: 50% van de consultatie te betalen
- < 24 uur op voorhand geannuleerd: 100% van de consultatie te betalen

Is er een terugbetaling mogelijk via het ziekenfonds?

Recent kwam er in de media dat er een verhoogde tegemoetkoming georganiseerd wordt voor psychologische hulp (€11 per sessie). Helaas is de politiek hier te snel in geweest en is dit voorlopig nog niet geregeld. We betreuren deze miscommunicatie enorm. Je leest hier welke mutualiteiten precies tussenkomen voor psychotherapie: terugbetalingen. Heb je financiële problemen? Weet dan dat je voor psychologische hulp ook terecht kan bij het JAC, CAW of OCMW. Je huisarts kan je doorverwijzen of meer informatie bezorgen.

Waar bevindt de praktijk zich?

Dit is ons adres. We zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Busstation en treinstation zijn op 5 min wandelafstand. Parkeren kan je op Zwijgershoek of de dakparking bovenaan Krefel. Opgelet: Tot juni 2024 zijn er straatwerken in onze straat.