Go back button
Maak kennis met

Kimberly Lossie

Sekstaboes doorbreken is mijn roeping. Ik wil een plek creëren waar je terecht kunt met al je vragen en bezorgdheden over seksualiteit, intimiteit en relaties. Een veilige omgeving waar taboes overboord worden gegooid en je vrijuit kunt praten over jouw seksuele zelf.

Speel de video
Never forget that you have every right to have a satisfying sexlife.

Beschikbare dagen

Om een afspraak te maken bij House of Recovery, kunt u ons eenvoudig bellen op [telefoonnummer] of het online afspraakverzoekformulier invullen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw eerste stap naar herstel.

Sessieduur

Tijdens uw eerste sessie bij House of Recovery kunt u een warm welkom verwachten. Uw therapeut zal u begeleiden bij het delen van uw verhaal en doelen. We streven naar een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving om uw unieke behoeften te begrijpen en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Achtergrond therapeut

House of Recovery biedt diverse evidence-based behandelmethoden aan, waaronder cognitieve gedragstherapie, mindfulness en psychotherapie. Onze aanpak is afgestemd op uw individuele behoeften en helpt u bij het ontwikkelen van effectieve copingstrategieën.

Soorten therapie

Het selecteren van de juiste therapeut is cruciaal voor succesvolle behandeling. Op onze website vindt u gedetailleerde profielen van onze therapeuten, inclusief specialisaties en benaderingen. Neem gerust contact op voor een kort kennismakingsgesprek om te zien welke therapeut het beste bij uw behoeften past.

Aanpak

Ja, House of Recovery is zeker geschikt voor jongeren. We begrijpen dat jongeren unieke uitdagingen hebben, en onze therapeuten zijn getraind om een ondersteunende en begripvolle omgeving te bieden. We passen onze benadering aan om effectief met jongeren te werken en hen te helpen bij hun emotionele en mentale welzijn.

Seks is geen op zichzelf staand gegeven; het zit verweven in verschillende aspecten van onze persoonlijkheid en ons leven. Daarom gaan gesprekken vaak veel verder dan enkel spreken over intimiteit en seksualiteit. Samen gaan we op zoek naar een betere seksuele gezondheid en een bevredigender leven.

Mijn aanpak is empathisch en cliëntgericht, waarbij er wordt afgestemd op jouw individuele noden. Daarnaast focus ik ook op educatie, omdat ik het zeer belangrijk vind dat je weer zelf de regie kunt nemen over jouw lichaam.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Bij mij kun je terecht voor al jouw vragen en bezorgdheden omtrent seksualiteit, intimiteit en relaties. Onder andere omtrent de volgende thema's:

- Seksuele moeilijkheden (verlangen, opwinding, orgasme, pijn, ...)

- Seksuele identiteit

- Genderidentiteit

- Relationele moeilijkheden

- Vruchtbaarheid

- Anticonceptie

Ons team

Vind de therapeut die bij jouw past

Ons team van toegewijde therapeuten staat voor je klaar om samen met jou het pad van herstel te gaan bewandelen. Van EDMR en klinische therapie tot loopbaanbegeleiding en holistische therapie, we beschikken over diverse expertises die nodig zijn om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Laten we samen werken aan jouw welzijn en groei.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent je klaar om de eerste stap te zetten in jouw herstel? Plan meteen een vrijblijvende eerste afspraak. Heb je eerst nog enkele vragen? Neem dan gerust  contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Maak een afspraak