Go back button
Maak kennis met

Charlotte Van Houwenhove

Individuele therapie | Relatietherapie

Al enkele jaren werk ik als relatie/individueel therapeute. Deze job oefen ik met heel veel passie en liefde uit. Een band creëren met de cliënt(en) staat voorop zodat we samen een geschikt pad vinden om te bewandelen. Relaties lopen niet altijd van een leie dakje. Voor we het weten zitten we in die vicieuze cirkel waar we nog moeilijk een uitweg in zien. Als relatietherapeute help ik jou/jullie deze vicieuze cirkel te doorbreken naar gelang jou/jullie noden. Zit je niet in een relatie en kamp je met bepaalde gevoelens en vragen ivm intimiteit, geaardheid, zelfbeeld,... "no worries" ook hierin begeleid ik jou op eigen tempo in een veilige en vertrouwde omgeving.

Speel de video
Let's (re)connect!

Beschikbare dagen

Om een afspraak te maken bij House of Recovery, kunt u ons eenvoudig bellen op [telefoonnummer] of het online afspraakverzoekformulier invullen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw eerste stap naar herstel.

Sessieduur

Tijdens uw eerste sessie bij House of Recovery kunt u een warm welkom verwachten. Uw therapeut zal u begeleiden bij het delen van uw verhaal en doelen. We streven naar een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving om uw unieke behoeften te begrijpen en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Achtergrond therapeut

House of Recovery biedt diverse evidence-based behandelmethoden aan, waaronder cognitieve gedragstherapie, mindfulness en psychotherapie. Onze aanpak is afgestemd op uw individuele behoeften en helpt u bij het ontwikkelen van effectieve copingstrategieën.

Soorten therapie

Het selecteren van de juiste therapeut is cruciaal voor succesvolle behandeling. Op onze website vindt u gedetailleerde profielen van onze therapeuten, inclusief specialisaties en benaderingen. Neem gerust contact op voor een kort kennismakingsgesprek om te zien welke therapeut het beste bij uw behoeften past.

Aanpak

Ja, House of Recovery is zeker geschikt voor jongeren. We begrijpen dat jongeren unieke uitdagingen hebben, en onze therapeuten zijn getraind om een ondersteunende en begripvolle omgeving te bieden. We passen onze benadering aan om effectief met jongeren te werken en hen te helpen bij hun emotionele en mentale welzijn.

Ons team

Vind de therapeut die bij jouw past

Ons team van toegewijde therapeuten staat voor je klaar om samen met jou het pad van herstel te gaan bewandelen. Van EDMR en klinische therapie tot loopbaanbegeleiding en holistische therapie, we beschikken over diverse expertises die nodig zijn om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Laten we samen werken aan jouw welzijn en groei.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent je klaar om de eerste stap te zetten in jouw herstel? Plan meteen een vrijblijvende eerste afspraak. Heb je eerst nog enkele vragen? Neem dan gerust  contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Maak een afspraak