Go back button
Maak kennis met

Frank Van Hoornyck

In de Gestalt hoef je niet een ander mens te worden of aan zgn. tekortkomingen te werken. We gaan ervan uit dat je patronen tot hiertoe nodig waren, maar dat ze waarschijnlijk door de veranderde situaties of zware gebeurtenissen niet meer werken. Vaak ontbreekt ons het inzicht om die patronen door te hebben waardoor we ons ongelukkig gaan voelen. Ik help je graag deze patronen te ontdekken en ermee te leren omgaan op een manier die wel past bij je huidige situatie. Het wonderbaarlijke aan Gestalt is dat deze patronen bijzonder snel bovenkomen in relatie met je therapeut.

Speel de video
For the flow, The other is needed. Without the other There is no flow. (Osho)

Beschikbare dagen

Om een afspraak te maken bij House of Recovery, kunt u ons eenvoudig bellen op [telefoonnummer] of het online afspraakverzoekformulier invullen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw eerste stap naar herstel.

Sessieduur

Tijdens uw eerste sessie bij House of Recovery kunt u een warm welkom verwachten. Uw therapeut zal u begeleiden bij het delen van uw verhaal en doelen. We streven naar een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving om uw unieke behoeften te begrijpen en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Achtergrond therapeut

House of Recovery biedt diverse evidence-based behandelmethoden aan, waaronder cognitieve gedragstherapie, mindfulness en psychotherapie. Onze aanpak is afgestemd op uw individuele behoeften en helpt u bij het ontwikkelen van effectieve copingstrategieën.

Soorten therapie

Het selecteren van de juiste therapeut is cruciaal voor succesvolle behandeling. Op onze website vindt u gedetailleerde profielen van onze therapeuten, inclusief specialisaties en benaderingen. Neem gerust contact op voor een kort kennismakingsgesprek om te zien welke therapeut het beste bij uw behoeften past.

Aanpak

Ja, House of Recovery is zeker geschikt voor jongeren. We begrijpen dat jongeren unieke uitdagingen hebben, en onze therapeuten zijn getraind om een ondersteunende en begripvolle omgeving te bieden. We passen onze benadering aan om effectief met jongeren te werken en hen te helpen bij hun emotionele en mentale welzijn.

Mijn clienten zijn geen clienten, maar mensen die langskomen met hun uniek verhaal, hun unieke struggle. In hun gevecht zal ik het mijne herkennen, of juist niet. 

Ik deel mijn gewaarzijn in contact met hen. Wat doet hun verhaal me? In het delen van dit authentiek gewaarzijn zit ook (vaak) de heling, onafhankelijke van welke therapeutische techniek er dan ook gebruikt wordt. Tegelijk is het ook een dans tussen confronteren en begrijpen, maar altijd op een veilige manier. Betrokken, open en eerlijk ben ik aanwezig.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige voor ADHD. Vaak is in de eerste plaats niet duidelijk waar het om trauma gaat en waar om ADHD. Hierin helderheid verwerven, samen met het aanleren van specifieke methoden om om te gaan met ADHD kan wonderen doen. 

Relaties en seksualiteit liggen me nauw aan het hart. Zowel mijn eigen levenservaring als therapeutische bagage helpen me om een frisse kijk te vinden op relaties-in-de-knoop. Je bent welkom alleen of als koppel. 

Ten slotte ben ik bijzonder enthousiast over de Duo Relatie Booster sessies samen met Vanessa, waar we via een unieke methodiek onze inzage geven op de relatie.

Ons team

Vind de therapeut die bij jouw past

Ons team van toegewijde therapeuten staat voor je klaar om samen met jou het pad van herstel te gaan bewandelen. Van EDMR en klinische therapie tot loopbaanbegeleiding en holistische therapie, we beschikken over diverse expertises die nodig zijn om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Laten we samen werken aan jouw welzijn en groei.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent je klaar om de eerste stap te zetten in jouw herstel? Plan meteen een vrijblijvende eerste afspraak. Heb je eerst nog enkele vragen? Neem dan gerust  contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Maak een afspraak